Auastes on täna motokrossivõistlus, igaüks võib sõitu proovida

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

kross

Motokross. ERAKOGU

Taasiseseisvumispäeval, 20.augustil on Läänemaal Linnamäe lähistel Auaste Sepa krossirajal motokrossi Eesti noorte karikavõistluste X etapp ning Mini karikasarja IV etapp.

Mõõtu võetakse 11 masinaklassis, alates 50kuubikulistel tsiklitel kihutavatest lastest kuni Mini MX 35+ vanuses meeste-naisteni. Stardivad ka neljarattalised quadracerid.

Sepa krossirajal saavad oma esimese võistlussõidu teha ka lapsed, kel oma mootorratas puudu on. 20 eurose osalustasu eest saab eraldi klassis osalemiseks mootorratta, varustuse ning esmased juhtnöörid. Lääne Motoklubi sõitjatest asuvad võistlustulle Quad 200 klassis Markkus Kõre ning Mini MX mootorratastel kihutavad Ervin Kuris, Maarek Kõre ning Rauno Männiste.

Võistluspäev algab kell 9 treening- ja kvalifikatsioonisõitudega. Esimene start antakse kell 12 Pealtvaatajatele tasuta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments