Suvi läbi? Järgmine nädal toob juba jahedust

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Madal meri (3) arvo tarmula

Kui selleks nädalavahetuseks lubatakse veel suviselt sooja ilma, siis järgmisel nädalal pilt juba paraku muutub ja kohale jõuab jahedam ilm.

Reedel ja laupäeval püsib kõrgrõhuala Läänemere ümbruses, ilm on sajuta ja tuul nõrk. Sisemaal on õhutemperatuur öösel 7-10°C ringis, rannikul on sooja kuni 15°C, päikeselisel päeval tõuseb temperatuur 18-24. Laupäeval saab Lääne- ja Lõuna-Eestis kuni 25°C-st sooja nautida.

Pühapäeval näib uus kõrgrõhuala kindlustuvat hoopiski kaugemal põhjas Barentsi mere ja Koola poolsaare kohal ning selle kõrgrõhuala lõunaservas hakkab meie poole liikuma tunduvalt jahedam õhk. Kirde- ja idatuul tugevneb veidi ja lisab jaheduse tunnet. Õhutemperatuur on öösel 6-12,rannikul kuni 15°C, päeval 17-22°C.

Esmaspäeval,teisipäeval ja kolmapäeval saabub meile kirde- ja idatuulega jaheda õhku aina juurde. Saju võimalus on siiski väike. Öösel on õhutemperatuur 7-14, vastu teisipäeva võib langeda sisemaal kohati +5°C, päeval on oodata sooja 16-21°C.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments