Raudteemuuseum paneb käiku bluusirongi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Peetrikese tee viis läbi sellistest huvitavatest kohtadest, kuhu jalutus-käikudel tavaliselt ei satu. Foto: Arvo Tarmula

Peetrike (21)

Huvirong Peetrike. ARVO TARMULA

Augustibluusi puhul on tellitud eribuss, Peetrikesest saab bluusirong ja huvilised saavad soetada festivalisärke.

Mõlemal ööl pärast pealava programmi lõppu väljub Haapsalu piiskopilinnuse peavärava esisest parklast ööbuss Tallinna suunas. Augustibluusi külastajatele mõeldud eribuss on mõeldud Tallinnast tulijatele, kes soovivad ööseks koju saada.

Öine eribuss Tallinnasse sõidab juba teist aastat järjest. Bussifirma MK Autobuss AS andmeil tuli idee festivali korraldajate käest, kes pöördusid ise bussifirma poole.  Eribussis on 57 kohta ja pilet bussile maksab 7 eurot.

Buss väljub Haapsalu linnuse peavärava esisest parklast mõlemal ööl kell 01.00 ning peatub Tallinnas Balti jaamas.

Bussisõiduks vajalikke pileteid saab osta festivali infopunktist piiskopilinnuse peaväravast. Infopunkt on avatud reedel alates kella 12-st ning laupäeval kella 10-st.

Ka huvisõidurong Peetrike muutub festivali puhul bluusihõngulisemaks.

„Augustibluusi puhul kuuleb Peetrikese kõlaritest festivalil esinejate loomingut. Kuid muid muudatusi ei toimu ja sõiduplaan jääb samaks,“ sõnas Haapsalu Raudtee –ja sidemuuseumi juhataja Deana Põder.

Lisaks on huvilistel võimalik Haapsalu piiskopilinnuse õuel asuvast festivali T-särgi poest endale soetada Augustibluusi logoga festivalisärke. Särgid on ainulaadsed ja välja pandud eraldi riidepuudele, et soovijatel oleks lihtsam leida endale meelepärane särk.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vanaema
8 aastat tagasi

Äkitselt saaks pitsipäevade ajal liini Kivimäeni pikendada? Äda korral käib Pääsküla ka.

Karla
8 aastat tagasi

Annet pole ammu näinud..surnud>?

Gen.
8 aastat tagasi

See Peetrike võiks ju otse vähemalt Pääskülani sõita. Ja siis oodata,kuni mõni sel suvel Haapsallu tahab tulla.