Anett Vilipuu tõusis Expertliiga edukaimaks väravakütiks

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Eesti naiste jalgpalli meistrivõistlustel, Expertliigas on hooaega edukalt alustanud läänlanna, 18aastane Anett Vilipuu, ja tema koduklubi Tallinna Levadia.

Kahes esimeses voorus on alistatud Tallinna Kalev 5:1 ja Tartu SK 10 Premium 6:0. Anett Vilipuu oli resultatiivne mõlemas kohtumises. Esimeses kohtumises lõi ta ühe ühe värava, teise vooru kohtumises Tartu SK 10 vastu sahistas ta aga palli vastaste võrku lausa neljal korral.

“Imeline tunne oli tänases (eile- toim) mängus. Mängisin väga hästi ja kõik tuli kenasti välja. Keegi ei suutnud mind peatada,” lausus Anett Vilipuu.

Tähelepanuväärne oli ka mängu lõpp, kus just Anett Vilipuu kaunis löök mängu kolmandal üleminekul lõpetas.

Resultatiivne hooaja algus tähendab nüüd, et Vilipuu juhib pärast kaht meistriliiga vooru väravalööjate edetabelit viie väravaga.

“Vorm on hea ja võistkonnal on samuti hea minek, loodame edukat hooaega” oli Anett Vilipuu optimistlik.

Anett Vilipuu alustas jalgpalliga treener Kairi Korpe juures ja mängib praegu naiste meistriliigas neljandat hooaega. Ta on jõudnud juba esindada ka Eesti rahvusnaiskonda, seda koguni neljal korral.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments