1

Laupäeval esitletakse Haapsalus raamatut Eesti jooksjatest

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

kutseLaupäeval peale maanteejooksu esitletakse kl 13 Haapsalu spordihoone kohvikus raamatut „Eesti jooksjate lood". Raamatuesitlusel jagab jooksunõuandeid ja autogramme Eesti 800 m jooksu rekordimees Urmet Uusorg ja tema treener Peeter Kallas.

Raamatusse "Eesti jooksjate lood" on kogutud 33 Eesti kesk- ja pikamaajooksja lood. „See on jooksuõpik Eesti jooksjate treening– ja võistlustegevusest, millel on suur väärtus meie jooksu edasisele arengule,“ ütleb raamatule saateks jooksutreener Harry Lemberg.

Eesti jooksuässad on saavutuste järgi jagatud raamatus kolme peatükki:

1) Olümpialased (7 lugu) – Laine Erik, Pavel Loskutov, Jüri Lossman, Tiidrek Nurme, Jane Salumäe, Rein Tölp, Mihail Velsvebel

2) Rekordiomanikud (15 lugu) – Sirje Eichelmann, Ille Kukk, Rein Leinus; Raivo Mägi, Ants Nurmekivi, Hubert Pärnakivi, Lembit Virkus, Raissa Ruus, Ilmar Ruus, Liina Tšernov, Urmet Uusorg, Peeter Varrak, Erich Veetõusme, Meelis Veilberg, Mart Vilt

3) Jooksuvägi (11 lugu) – Roman Fosti, Milde Kade, Külli Kaljus, Maile Mangusson, Taivo Mägi, Margus Pirksaar, Toomas Tarm, Aivar Tsarski, Toomas Turb, Mati Uusmaa, Rein Valdmaa

Eesti parimaid võhmamehi ja -naisi analüüsib maailmaklassi staieri kogemusega jooksuprofessor Ants Nurmekivi, kes on nõustanud väga paljusid jooksuraamatu kangelasi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
...
...

Ja Enn Sellikust ei ole raamatus silpigi!

wpDiscuz