Õpetaja tapja kohtuasja arutamine algab 18. septembril kinnisel istungil

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

Täna Viljandi kohtumajas toimunud kinnisel eelistungil määrati õpetaja tapmise süüdistuse kriminaalasja arutamise algus selle aasta 18. septembrile.

Eelistungi alguses esitas süüdistatava kaitsja, vandeadvokaadi abi Mihkel Gaver taotluse kuulutada nii eelistung kui septembris algav asja sisuline arutamine kinniseks. Süüdistatava isa tsiviilkostjana toetas kaitsja taotlust. Lõuna ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Kaire Hänilene leidis, et taotluse võib rahuldada osaliselt ja kohtuistung peaks olema kinnine süüdistatava terviseseisundi andmete avaldamisel. Kannatanute esindaja vandeadvokaat Margo Normann leidis, et istung peaks olema kinnine tsiviilhagi arutamise osas.

Kohus rahuldas kaitsja taotluse ja kuulutas kohtuistungi täies ulatuses kinniseks alaealise süüdistatava huvides ja kannatanute eraelu kaitseks. Kriminaalasja arutamine toimub üldmenetluses.

15-aastast noormeest süüdistatakse Viljandi Paalalinna Kooli õpetaja tapmises ning tulirelva ja padrunite ebaseaduslikus käitlemises.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments