Lihulas algab jalgpallinädal

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Foto: Urmas Lauri

Jalgpallilaager (33)

Veebruari teine nädal saab Lihulas olema väga jalgpallirikas. Lihula gümnaasiumi spordihoones toimub nädala jooksul viis noorteturniiri ja nendest peaks osa võtma 31 võistkonda, pea 300 noore jalgpalluriga.

Teisipäeval 10.veebruaril selgitatakse välja Eesti Koolsipordi Liidu Läänemaa tsooni parimad saalijalgpallurid 1.-3.klassidele. Turniiri korraldavad Eesti Koolispordi Liit, Eesti jalgpalli Liit ja Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi.

Osaleb seitse Läänemaa kooli: Lihula gümnaasium, Vatla algkool, Virtsu kool, Haapsalu põhikool, Haapsalu linna algkool, Kullamaa keskkool, Ridala põhikool.

Turniiri eesmärk on lastele pakkuda mängurõõmu ja kõikidele osalejatele on Eesti Jalgpalli Liit välja pannud pallid, Eesti Koolispordi Liit diplomid ja Lõuna-Läänemaa JK medalid ja maiustused.

Nädalavahetusel, 14.-15.veebruaril toimuvad aga järjekorras juba VII Taebla Auto/Lõuna-Läänemaa JK karikavõistlused saalijalgpallis. Kahel päeval mängib Lihulas 24 noortevõistkonda, neljas erinevas vanusegrupis.

Laupäeval selguvad parimad 2003. ja 2005. aastal sündinud poistele ja pühapäeval 2000. aastal sündinud tüdrukutele ja 1999. aasta poistele. Lihulasse tulevad mängima 14 erinevat jalgpalliklubi üle Eesti.

Võistlejate hulgas on lisaks koduvõistkondadele näiteks Martin Reimi JK, Kiviõli Irbis, Pärnu JK Vaprus, Tartu SK 10, Läänemaa JK, Raplamaa JK, Tallinna Kalev jt.

Turniirid saavad olema kindlasti väga kõrge kvaliteediga. Sama heal tasemel on ka kohtunikud. Lapsi teenindavad Zan Vjasemski ja Rauno Kesküla.

On millele Lihulas kaasa elada!

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
sõber
9 aastat tagasi

Mitte Rauno, aga Rando Kesküla!!!