Maanteeameti juht: ei ole halba ilma, on halvad hooldusvõtted

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Maanteeameti juht Aivo Adamson ütles, et kui teede ehitamises on viimastel aastatel toimunud areng, siis hooldusvaldkond on paigalseisus, vahendas ERRi uudisteportaal.

Intervjuus Vikerraadiole kandis Adamson ütluse halva ilma ja riietuse kohta üle teedele ning rõhutas, et pole halba ilma, vaid on halvad hooldusvõtted.

Ta tunnistas, et viimasel ajal on maanteeamet oma sõnumitega probleemi fookuse paigast nihutanud. "Kui süüdistame ilma, siis me ei süüdista tegelikult kedagi."

Adamsoni sõnul loeb ta igal hommikul meediast hoiatusi halbade teeolude kohta. "Pidev soovitus sõita ettevaatlikult on sama hea, et peske kaks korda päevas hambaid. See on loogiline, common sense."

Ta rõhutas, et koos hooldefirmadega tuleb vaadata ja teha tööd selle nimel, et liiklejad saaksid normaalsetes tingimustes sõita.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass
9 aastat tagasi

Läänemaa taset näitab tee, mist on Linnamäelt Pürksi suunas. Tunne nagu sõidaks auklikul kruusateel.

valima
9 aastat tagasi

Oi, ometi ka midagi head lugeda. Kui see nyyd tegudeni ka jõuab, siis on Haapsalu kõige parem linn Eestis! 😉