Vallavanema aasta: Jüri Ott, Kullamaa vallavanem

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kullamaa vallavanem Jüri Ott. Foto: Arvo TarmulaKullamaa vallavanem Jüri Ott. Foto: Arvo Tarmula

Mis jääb meelde lõppenud aastast ja mida tõotab uus aasta?

Aasta sai kenasti läbi, kõik plaanid said teoks: Liivi–Kullamaa tee sai katte alla, kool toimis kenasti. Mullu ei olnud tagasiminekut. 130 aastat tagasi rajatud muusikaseltsile panime kena mälestussamba. Tähtis oli, et kogukonna töö toimis. Siis andsime veel välja Kullamaa ajaraamatu, oli teedekonverents ja Kullamaa koguduse 650. aastapäeva tähistamine. Palju-palju asju oli.

Uuelt aastalt ootan stabiilsust. Et uus koalitsioon ja valitsus oskaks vaadata, mis rahvale tähtis, et püsimajäämine ei oleks ainult sõnakõlks, vaid et inimesed jääksid siia. Sama loodan ka valla tasemel, et vanad oleksid hoitud ja kool alles. Tuleb tegutseda ja mis plaanitud, ka teha.

Sel aastal tegeleme sellega, et teed saaksid mustkatte alla, mitte ei oleks porised nagu 200 aastat tagasi. Seda ajame tõsiselt. Tuleb vaadata ka suuremat pilti, kuidas Läänemaa tervikuna toimib, mitte nokitseda ainult oma asja.

Jüri Ott, Kullamaa vallavanem

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Elagu Jüri Ott !
9 aastat tagasi

Ott on lahe, Ott on muhe, Ott on mõnusalt lobeda huumiriga miis.

väike+visiitpilt + omand
9 aastat tagasi

Meil siin Kullamaal ajaloos pika aja jooksul loodud materiaalsed väärtused kogukonnale ja rajatud talud. Need on olulised kohaliku elu püsimajäämisel täna ka.
Seadusega tagastati taludele omandiõiguse alusel nende varad.
Salme Regatile omandiõiguse alusel kuuluv talu hooned ja maa on käesoleva ajani tagastamata !
Kullamaa vald ei täitnud seadusest tulenevat kohustust, millega esitas valeandmeid notarile, varjas hoonete ja maa omanike andmeid 1934 aastast, varjas kohtuotsust. Võttis vastu vallavalitsuse otsuse valeandmetega ja esitas siis kohtule.
Omandit ei ole õigus mitte mingil moel ära võtta, omand tuleb tagastada!

Miks
9 aastat tagasi

siis enne 60 aastat ei tehtud Liivi teed korda.Riik hoiab pea kõiki valdu Läänemaal üleval,sest selline hõreasustus ju raha ei tooda.eakatega on nii,et Kullamaal on kõik olemas,et eakad oleks hoitud-apteek,perearst,hambaarst,ilutuba,külaseltsid,toetused eakatele ja isegi tore jõulupidu,nii et pole vaja õelutseda.Kui lumi tuleb ,küll lükatakse ära,Kullamaa on selles osas paremate valdade seas Eestis olnud.Selles mõttes on küll valitsemine kreenis,et soigujad ja mittemidagitegijad said volikokku ainult loetud hääled ja pea 90% vallarahvast hääletas Kodukant Kullamaa valimisliidu poolt,mida juhib Eesti parim metsa ja põllumees Einar Pärnpuu

väike visiitpilt
9 aastat tagasi

Kullamaal ammu valitsemine kreenis. Eakate muredest ei huvita vallas mitte kedagi. Ähvardused on kuulda, inimeste vara maad, metsad, majad võivad käest ära võtta jne.
Valitsemise tase nõrk.
Kullamaa väärib ja vajab ausat juhtimist !

kod.- kule
9 aastat tagasi

Loll jutt suhu tagasi!

tööta
9 aastat tagasi

Aga kes otsib investeeringuid, arendab taristut ja soosib uute töökohtade teket?
Hakake tööle, broileripiilud!

kod.
9 aastat tagasi

Ott on üks asjalikumaid vallajuhte Läänemaal.

Suht......
9 aastat tagasi

sisutühi aasta, tegime Liivi tee korda, see ju riigitee ja ongi normaalne, kui riik selle korda teeb, milline see Oti panus seal oli, kas laotas ise materjali? Ilus ümmargune mull, oleme ja säilitame ja teeme ja……..;). Lund tuleks juba lükata, muidu sõber jääb nälga!