Lääne Elu paberleht teisipäeval, 28. oktoobril

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

imageEesti esimene koolitulistamine

Eestit vapustas Viljandis toimunud koolitulistamine, milles hukkus Paalalinna kooli õpetaja. Varem pole Eestis koolitulistamisi olnud, kuid näiteks meie naaberriigis Soomes on olnud ohvriterohkeid laskmisi nii 2007. aastal kui ka 2008. aastal.

Loe homsest Lääne Elust, mida arvavad juhtunust Haapsalu kahe suurema kooli direktorid.

Relvastatud röövel viis Kiltsi tanklast 200 eurot

Reede varahommikul kella 4.20 paiku ähvardati Haapsalus Kiltsi tee tanklas müüjat relvataolise esemega ja rööviti kassasahtel koos selles olnud umbes 260 euro sularahaga. 

Öösiti igaüht tankla kaupluseruumi sisse ei lasta. Ka reedest röövlit teenindati aknaluugi kaudu. Relvaga ähvardamise peale andnud naismüüja röövlile kassast raha ning sulgenud end seejärel kaupluse tagaruumi.

Loe homsest Lääne Elust, kuidas kommenteerib röövi Haapsalu politseijaoskonna ennetus-menetlustalituse juht Andrei Taratuhin ning kui sagedased on sellised röövid Läänemaal.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments