Õppeveerand lõppes Lihulas spordipäevaga

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

rahvastepall lihulas janar sõberKõmsi ja Vatla kool võistlustules. Foto: Janar Sõber

Lihula gümnaasiumis toimus Lõuna-Läänemaa koolide Tähelepanu, start! ja rahvastepalli turniir.

Esimese õppeveerandi lõppu tähistame Lihula koolis juba mitu aastat sportliku päevaga, kuhu on kutsutud kõik Lõuna-Läänemaa koolid. Tavaliselt on päevakavas erinevad teatevõistlused ja kui aega üle jääb, siis oleme teinud lisaks rahvastepalli turniiri, nii ka seekord. Külla tulid Lõpe, Vatla ja Kõmsi kool, neljas osaleja võistkond oli Lihula kooli võistkond.

Kuna väikekoolidel on tihtilugu keeruline koolispordi reglementidele vastavaid võistkondi kokku saada, oleme meie teinud juhendi väikekoolide järgi. Võistkond koosneb kümnest lapsest, kes õpivad 1.-6. klassis.
Võistluspäeva lõpuks kuulutasime välja tublimad ning kuna kõik võistlejad andsid endast parima said ka kõik osalejad seekord esimese koha ja iga võistkonna liige suutäie magusat. Võistlust korraldavad Lihula kooli õpetajad.

Janar Sõber

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
miks
9 aastat tagasi

Lihulas koolivaheaeg varem algab kui teistel?