Läänemaa jalgpalliklubi suurimaks probleemiks on vähene osavõtt treeningutest

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Foto: Urmas Lauri

Läänemaa jalgpalliklubi treeneri Aavo Tominga sõnul on hooaeg klubi jaoks läinud siiani üle kivide ja kändude.

Kõige suurem mure on kogu meeskonna trenni saamisega. "See vist jääbki unistuseks, sest poisid lähevad Tallinasse kooli ja saavad ainult mängudele tulla. Suveperioodil tahavad nad ju raha teenida. Kuna Soomes makstakse tunduvalt rohkem palka kui Eestis, sõidavad nad Soome tööle. Kõik sellised asjad kokku," nentis Tomingas.

"Olime terve mängu arvulises vähemuses. Nendel (Pärnu FC Metropoolil – toim) oli neli vahetust ja pärast väravat meeskond murdus, kuid see oli võistluse lõpus. Väravad tulid viimase kümne minutiga," ütles Tomingas klubi viimase mängu kohta, mis kaotati 0:4.

Tominga sõnul oli läänlastel väravavõimalusi, kuid arvulise vähemuse tõttu ei õnnestnud neid realiseerida.

Järgmine mäng on Läänemaa jalgpalliklubil 14. septembril JK Tallinna Kalevi duubli vastu. "See oli ainus võistkond kelle vastu me üldse ei saanud. Nad kasutasid eelmises mängus meie vastu kuut meistriliiga mängijat. See oli väga raske mäng," lausus Tomingas.

Läänemaa jalgpalliklubi hoiab praegu Eesti teises liigas 11. kohta. Liiga hooaeg kestab novembri alguseni. Läänemaa jalgpalliklubi mängust Pärnu FC Metropooli vastu loe pikemalt siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lugeja
9 aastat tagasi

Amatöör ja poolaamatöörvõistkonnad treenivad seal, kus nende mängijad õpivad ja (või) töötavad ehk Tallinnas. Viimaseks näitekas järjekordse Eesti meistritiitli võitnud Pärnu JK või varasemast Eesti võrkpallimeister Viljandi Metall. Iseasi on siis, kui on tegu profivõistkonnaga, näiteks Valga kossusats Velg. S…i küll mängivad, aga kuna pallipatsutamine ongi meeste põhitöö, siis elavad ja treenivad kõik mehed Valgas. Haapsalu jalkusatsil kui amatööridel tuleb sama tee ette võtta- treeningud Tallinnasse, kodumängud Haapsallu. Potensiaalilt ja kvaliteetdilt on Haapsalu esiliiga sats! Edu finantside leidmisel!

veteran
9 aastat tagasi

Alustati suurte plaanidega , isegi ajaleht toodi mängu kaasa aga …… Kõigepealt tuleks ikka mängijatega hooaja alguses asjad selgeks teha nagu see spordis ikka käib. Nüüd lehest nutulaulu lugeda küll ei soovi ! Leht võiks kirjutada nendest asjadest mida tehakse südamega !