1

Vähemuses Läänemaa JK Haapsalu kaotas Pärnu FC Metropoolile

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Foto: Urmas Lauri

Läänemaa JK Haapsalu kaotas laupäeval kell 15 Pärnu Raeküla staadionil Pärnu FC Metropoolile 0:4. Häbiväärselt ühemehelises vähemuses mängule sõitnud läänlased, mängisid suure osa esimesest poolajast kahemehelises vähemuses, kui Kaarel Koel vigastuse tõttu mängust eemal pidi olema.

Liigatabelis jääb seis Läänemaa JK Haapsalu jaoks positsiooniliselt samaks – asutakse 11. tabelireal, kuid vahe eespool asetsevate meeskondadega suureneb. Pärnu FC Metropool tõusis võiduga 5. kohale.

Mänguseisust hoolimata mängisid läänlased südikalt. Enne avaväravat 42. mänguminutil, omati mitut head väravavõimalust, samas ei saa mainimata jätta ka Metropooli mitut väravavõimalust. Teisel poolajal oli Läänemaa JK Haapsalul veelgi rohkem võimalusi, kuid kahjuks neid realiseerida ei suudetud. Kõige lähemale väravale jõudis Vladislav Šikirjavõi kui Pärnu väravavaht Antti Luigemaa tema pealelöögi latti tõrjus.

Mängu viimase 8 minutiga lagunes Läänemaa kaitse ning lasti endale lüüa veel 3 väravat. Oleks Läänemaa JK Haapsalu vähemalt 11 mängijatki mänguks kokku saanud, oleks võinud sellest mängust punkte loota, kuid kahjuks minetati selline suurepärane võimalus.

Läänemaa JK Haapsalu eest mängisid Hendrik Siht, Bert Rotberg, Rener Uibopuu, Aleksandr Kovtun, Talis Tamm, Vladislav Šikirjavõi, Aare Avila, Kristjan Koppel, Martin Salf ja Kaarel Koel.

Järgmine mäng toimub 14. septembril kell 12 Haapsalu linnastaadionil, kus võõrustatakse uut liigaliidrit JK Tallinna Kalevi duublit, kellele võõrsil 0:6 kaotati.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
Läänemaa jalgpalliklubi suurimaks probleemiks on vähene osavõtt treeningutest | Lääne Elu

[…] Läänemaa jalgpalliklubi hoiab praegu Eesti teises liigas 11. kohta. Liiga hooaeg kestab novembri alguseni. Läänemaa jalgpalliklubi mängust Pärnu FC Metropooli vastu loe pikemalt siit. […]

wpDiscuz