Lääne Elu jalgpalli MMi ennustusvõistlust juhivad läänlased

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jalgpalli MMi ennustusLääne Elu ennustusvõistlust juhtis pikka aega tartlane Aare Oja, kellele vahepeal jõudis kannule aga tallinlanna Endla Sulend. Praeguseks hetkeks on juhtohjad haaranud läänemaalased.

12 punkti
Ando Ratas (Liivi küla), Väino Tõkke ja Delvig Tõkke (mõlemad Herjava küla)

10 punkti
Pilvi Kadakas (Petaaluse), Hanno Ratas (Liivi), Valter Puda (Herjava), Ago Klopman (Noarootsi), Hain Hansmas (Kiideva), Ivo Falk (Taebla), Aare Oja (Tartu) ja Ahti Viispert, Valter Sagrits, Ando Laanesoo (kõik Haapsalu)

9 punkti on seni kogunud 21 talongi.

Senistest ennustusküsimustest on kõige raskemaks osutunud Euroopa meeskondade edasipääsu arv alagruppidest. Õiget vastust ehk kuue koondise pääsu kaheksandikfinaali nägi ette ainult kuus ennustajat. Nigelaks jäi ka Venemaa koondise mängude ennustamine. Viike Lõuna-Koreaga ja Alžeeriaga võis kohata vastavalt ainult 16 ja 22 talongil 145st.

Messi ja Ronaldo võrdluses eelistati Messit 71:54. Kahel talongil eeldati, et kumbki ei löö ühtegi väravat. Nüüd teame, et Messi pretendeerib praegu MMi kuningaks tõusmist, Ronaldo sõitis aga koju.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments