Galerii: Jaanituli Haapsalu Promenaadil

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 18

Fotod: Arvo Tarmula

Jaanituli Jaanituli2 image image image image image image image image image image image image image image image image

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
10 aastat tagasi

õige punt peab olema jah! näiteks meie mees või ohmeenja….no äärmisel juhul kõlbaks ka pink floid, või kui floid ei saa tulla, käib pink kah.

Ülar
10 aastat tagasi

Probleem pole päevas vaid selles , et Haapsalu ei viitsi panustada korralikku esinejasse kes rahvast ligi tõmbaks. Korraldajad peaksid peeglisse vaatama.
Kui on korralik ansambel siis tuleb ka rahvas kohale , vaatamata päevast ja ilmast !

Laurentius
10 aastat tagasi

Milleks oli politseid sinna vaja, sellepärast et kogu peo meeleolu ära rikkuda 🙂

Cheers

piduline
10 aastat tagasi

Pidu võib pidada igal ajal ja igal pool. Palun ärge rohkem inisege.

Taadu
10 aastat tagasi

Jaanituld võib teha ka 22. juunil. Kes ei soovi, see ärgu mingu kohale. Haapsalu Promenaadil on palju lahedam pidusid pidada, kui lossihoovis. Käisin ka eile seal jaanitulel ja koju läksin rõõmsal meelel.

Kont
10 aastat tagasi

Pole vaja siin lo..lli iba ajada nagu 23 jaanuaril. Haapsalus olid ülilahedad ja rahvarohked jaanituled nii 80-ndatel, kui ka 90-ndatel, kui lossihoovis olid üritused ja rahvast mitu tuhat kindlasti. Putkadest müüdi süüa ja juua ja rahvas oli rahul. Kas oli mõni ansambel või peale südaööd noortele disko kuni hommikutundideni. Rahvas möllas jaaniõhtul 23-ndal juunil. Vot siis oli elu. Eile kella 1 paiku oli üritus juba läbi ja rahvas koju läinud nukrutsema.

uustulnuk
10 aastat tagasi

esmane reaktsioon pilte vaadates oli, et kas tegemist on läinudaastase jaanitulega 🙂 Aga ju siis põhjuseks ikka needsamad lihtsad inimlikud põhimõtted, et ehk korraldajatel oli tänaseks jaaniõhtuks endil kusagil mujal muid ja paremaid plaane jaanilõkke ümber istumiseks? Asjakohane on eelneva kommenteerija repliik, et nii pole mõtet ka neil maakondadesse laialisaadetud tõrvikutel – kõigil tüli natuke vähem….

En.
10 aastat tagasi

Ma kohalikku ajakirjandust eelnevalt ei jälginud, seepärast olin samuti üllatunud, nähes LE-s galeriid juba tänavusest Haapsalu jaanitulest. Isegi nuriseda ei viitsi taolise triki üle. Täna nurised, kuid homme saavad võimule näiteks need, kelle arust tuleks avalikku jaaniõhtut tähistada hoopis 24-l juuni ööl vastu 25-t.

Aga huvitav, mis otstarve siis täna, 23-l juunil Valgas süüdatud ja üle Eesti laiali saadetud tõrvikutel on? Mullu ja muiste kasutati neid vist maakonna peamiste jaanitulede süütamiseks.

Kondile
10 aastat tagasi

Vabandust. Jah 23. jaanuar on see õige päev aga nagu teada siis üle vabariigi ei peeta jaanipäeva 23ndal. Juba varem on alustatud.

Linlane.
10 aastat tagasi
Reply to  Kondile

23. jaanuaril!? Tule taevas appi, mis Jaanipäeva siis tähistatakse !!!???