Kiltsi kiirendusvõistluse võitis taas Kuriks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuriks

Lauri Kuriks võidutses klassis Outlaw. Foto: Tarvo Oras

Eile kiirenduse meistrivõistlustel tõestas Eesti kiirenduslegend Lauri Kuriks end taaskord – ta noppis nii kvalifikatsiooni võidu kui esikoha. Sellega kindlustas ta oma tänavuse liidrikoha, sest ka esimeselt etapilt teenis ta maksimumpunktid.

Kiltsi lennuväljal peetud Eesti kiirenduse meistrivõistluste etapp oli pingeline, sest selget eelist konkurendi ees polnud kellelgi.

Kõige rohkem põhjust rõõmustamiseks on Lauri Kuriksil, kes tegi võistluspäeva kiireima aja ning noppis võidu nii kvalifikatsioonis kui finaalis. Päeva kiireimaks ajaks oli tema kvalifikatsioonisõit 8,111 sekundit.

Kaks Eesti meistrivõistluste etappi on veel ees, kus püütakse jõuda 7 sekundi aega. „Kui hooaeg läheb hästi, siis sügise poole läheme proovime ka Soomes Alastaros võistelda. Seal on spetsiaalne kiirendusrada, kus püüda veelgi kiiremaid aegu,“ lisas Kuriks.

Eesti kiirenduse meistrivõistluste teise etapi parimad klasside kaupa:

  • Outlaw – Lauri Kuriks
  • Street modified – Andres Arnover
  • Pro-bike – Deivid Urbus
  • Street-A – Martin Vedelev
  • Street-B – Erik Oleks
  • Streetman ET – Delvis Siimson
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments