Massus toimus lastekaitsepäeva jalgpalliturniir

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Juba seitsmendat korda korraldas Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi oma piirkonna spordilastele lastekaitsepäeva jalgpalliturniiri.

Kahel viimasel aastal on jalgpalliklubi suureks abiliseks olnud Massu Mõis. Ka sellel aastal toimus üritus just Massu Mõisapargis, sealsel Herman Arenal. Ürituse viisidki läbi Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi ja Massu Ratsaklubi, abiks hulganisti teisi häid inimesi-sõpru, lapsevanemaid, toetajaid.

Viie võistkonna vaheline jalgpalliturniir oli selle võistluse ajaloo kõige pingelisem. Eks see näitab meie laste tublidust ja suurt tahet. Ilusa ilmaga, väga rohkearvulise publiku kaasaelamisel näitasid lapsed suurt tahtmist ja ilusat jalgpalli.

Väga hästi hooldatud jalgpalliväljakul oli võimalus pealtvaatjateks olnud emadele-isadele, õdedele-vendadele pakkuda tore jalgpallinauding.

Huvitava turniiri, kus kolm võistkonda kogusid ühepalju punkte, võitis lõpuks FC Tuudi: Virgo Vallik, Daimar Viljamaa, Rhening Lahe, Helena- Triin Toodu, Herman Reinmaa, Randy Põld, Mihkel Sibul, Henry Põld, Marjana Kuldsaar.

Teiseks tuli Kirbla, kolmandakas Virtsu võistkond. Järgnesid Lihula ja Vatla. Võistkonnad olid koostatud laste elukohtade järgi.

Peale turniiri saabusid lastele treeningut läbi viima Tallinna FC Flora kolm jalgpallurit. Lisaks oli kaasa sõitnud ka võistkonna üks treeneritest Paul Kask. Elukutselised jalgpallurid viisid lastega läbi väga huvitava ja põhjaliku treeningu. Lapsed said küsida küsimusi ja autogramme.

Edasi tuli Lastekaitsepäeva puhul meie lastele tõeline kingitus Massu Ratsaklubilt. Etteastet nendelt saab nimetada ainult sõnaga fantastiline! Jalgpallilaste oma kooliõed ja koolivennad hobustel viisid läbi väga põhjalikud tutvustused erinevate ratsaspordialade kohta ja demonstreerisid kõigile pealtvaatajatele ratsasporti. Kavas oli isegi polo tutvustamine ja näidismäng. Hobushow lõppes imelise etenduega muusika saatel.

Traditsiooniliselt lõpetab meie ürituse lastevanemate ja laste vaheline jalgpallimäng. Tervelt 20 ema-isa olid vastu astunud tõeliseks mõõduvõtmiseks. Sõpruskohtumises olid sellel aastal 4:3 paremad lapsevanemad, kuid lust ja rõõm oma võsukeste vastu mängimisest oli suurem.
Päev lõppes ühissöömise ja autasustamisega.

Kõik olid rahul, lapsed, lapsevanemad, kooraldajad.

Armand Reinmaa Massu Mõis, võõrustaja: "See üritus on nii tore ja nii professionaalne, et seda on lust läbi viia. Me jalgpalliklubiga täiendame üksteist."

Paul Kask FC Flora treener: "Uskumatu mida te siin maapiirkonnas teete. Imeline, nii kihvt"
Kohutmiseni järgmisel aastal.

Jaanus Getreu

Fotod: Maarja Jalakas

Lastekaitseturniir2 Maarja JalakasLastekaitseturniir Maarja Jalakas

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments