Juhtkiri: Infosulg

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

LE 25Swedbank võttis vastu omavalitsusjuhtide kutse tulla Haapsalu volikogu ette selgitama oma otsuse tagamaid. Esmapilgul tundub see Läänemaa jaoks justkui väike võit, kuid tuleb tähele panna, et pank ei ole midagi konkreetset lubanud ning võimalik, et senised seisukohad korratakse reedel (paremas sõnastuses) lihtsalt üle.

Omavalitsusjuhtide protestikirjal oleks rohkem kaalu, kui sellel seisaksid ka Haapsalu linnapea ja Lääne maavanema allkirjad. Urmas Sukles leiab, et kuniks SEB pank Haapsalus olemas on, pole hullu. Maavanem ütleb, et tema ei ole inimene, kes liitub kampaaniatega.

Pank vastas Lääne Elu küsimusele, miks nad kutse vastu võtsid, et seda tehti parema kommunikatsiooni huvides, sest maavanema ja Haapsalu linnapeaga jagatud info ei liikunud teiste osalisteni.

Kui linnapea võib seda ehk kuidagi õigustada sellega, et on kõigest ühe omavalitsuse juht, kelle ülesanne pole teavitada teisi, siis maavanema puhul on küll taunimisväärne, et pea liiva alla peideti ning oodati kuni vallavanemad uudist lehest lugesid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nojaa...
10 aastat tagasi

… kuidas on võimalik maksta bussipileti eest kaardiga? maakonnaliini bussides pole kaardimakse võimalust.

Ridala mummuseelik
10 aastat tagasi

Katsetasin täna huvi pärast, et kas ma saan Swedi pangaautomaadist välja võtta 5€. Ja see ei õnnestunud – nii väikest rahatähte ilmselt pangaisad ei tunnista.
Mida aga teha siis, kui lapsel ongi päevalimiit 5€ ja kõht tühi? Või pole mul endal hetkel rohkem kui näiteks 7€ pangaarvel ( see ongi nii enne palgapäeva) , aga koju on mul ju bussiga sõita. Linnas pole mul tuttavaidki, kellelt laenata? Mis ma siis teen???

abc
10 aastat tagasi

Ilmselt oli masinast antud hetkel viiesed otsa saanud, seitsme euro kaupa ei saa ühestki automaadist minuteada raha kätte ja ühestki pangakontorist sa ka 7 eurot kätte ei saa kui täpselt niipalju arvel – teenustasu on selline, et targem ikka loota, et masinas on viieseid võtta. Tühja kõhu ja bussipileti eest on võimalik samuti kaardiga maksta ja teinekord ei tee ka paha natuke ette planeerimine.

2.kodanik
10 aastat tagasi

Pean ennast ka Swedi kliendiks juba pikka aega ja on isegi juhuseid olnud, et vaja Haapsalu kontoris sularahaga õiendada, aga panga otsusest lugesin ikkagi ajalehest. Jutt sõnumitest on puhas bluff.

Andrus Karnau
10 aastat tagasi

Swedbank ei ole avalikkust teavitanud poole sõnagagi. Pank saatis oma internetipanga klientidele sõnumi. Avalikkusele pole aga vabatahtlikult öeldud mitte midagi. Rõhk sõnal vabatahtlikult.

Urmas+Sukles
10 aastat tagasi

Vaatasin üle Swedbanga teavituse ” Lääne Elu” 19.mai numbris, millele järgnes tänaseni keev reaktsioon. Minu arvates on esilehel kirjas olev informatsioon küllaltki põhjalik. Kui ajakirjandus arvab, et maavanem ja linnapea peavad olema panga pressiesindajad, siis selles osas jään ma küll eriarvamuse juurde.