Haapsalu kutsehariduskeskuses on täna noorte infoseminar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Haapsalu Kutsehariduskeskuses on täna Läänemaa noorte infoseminar „Mul ei ole ükskõik”.

Infoseminar "Mul ei ole ükskõik"  teavitab noori erinevatest osalemisvõimalustest kogukonnas. Peale seminari ja paneeldiskusiooni toimub noortele suunatud infokoolitus.

Ettekandmisele tulevad 6 teemat. Vabatahtlikkusest räägib Hanila valla sotsiaalnõunik Ireen Kangro, külaelu edendamist tutvustab MTÜ Kodukant Läänemaa koordinaator Lea Lai, Angela Leppik Innovatsionikekusest Innokas räägib ettevõtlikusest,

Lihula gümnaasiumi  õpilane Epp Sillukse tutvustab huvilistele noortekogude tööd, Marika Matvei Lääne maakonna keskraamatukogust räägib omaloomingust ning noortepoliitikat tutvustab reformierakondlane Reimo Nebokat.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments