Piltuudis: Haapsalus ravil olnud ukrainlased on täna Ringvaates

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

ETV saate Ringvaade reporter Jüri Muttika käis täna ennelõunal Haapsalu taastusravihaiglas salvestamas intervjuud siin ravil olnud Kiievis Maidanil haavata saanud ukrainlastega.

“Meie saatel ongi selline kiire tempo,” ütles Muttika. Millest räägiti, seda saab vaadata saatest.

Ringvaade algab, nagu alati kell 19.

Fotod: Urmas Lauri

Ukrainlased 006
Jüri Muttika (keskel) Oleksii Renkasi( vasakult), Andriy Hruslay ning Denis Strashnyiga (paremal) nõu pidamas, kellega millest vestlema hakatakse.
Ukrainlased 015
Ukrainlased 020
Denis Strashnyi seatakse võtteks valmis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vlad
10 aastat tagasi

ukrainci pri ljubih raskladah ostanutsa na ukraine, a hohli gde luchshe i na kakom osnovanii etih “geroev “kotorie podzigali bezoruznih rebjat iz Berkuta lechat za dengi Estonskih nalogoplatelshikov. Vas ne lechit nado, gnat poganoi metloi iz Estonii.

kalevipoeg
10 aastat tagasi

Nii et kui meie rahvas tahab ka spaadesse saada siis tuleb ka meil maidan korraldada. Siis näidatakse teid kui rahvuskangelasi telekas ja mõni juudaordu valitseja saadetakse rahva aplausi saatel igaveseks teise ilma. peale seda saate 5-7 aastat enam vähem elu elada kui riiki päris maha ei põleta. Selleks ajaks kooltatakse peale jälle uus ansipjuugenti kaader koos äraostmatutega ja kogu jama hakkab jälle otsast peale.