Katrina Lehis sai juunioride EMil 10. koha

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Katrin Lehis. Foto: Lembit PeegelKatrina Lehis sai Jeruusalemmas peetavatel juunioride Euroopa meistrivõistlustel naisjuunioride epee individuaalturniiril 10. koha.

Alagrupis kõik võidud saanud Lehis oli play-off avaringis vaba. 32 parema hulgas alistas ta venelanna Victoria Kuzmenkova 15:6, kuid pidi siis kaheksandikfinaalis tunnistama ungarlanna Reka Bohuse nappi 15:14 paremust.

Põhitabelisse pääses eestlannadest veel Veronika Zuikova, kes kaotas pääsul 32 parema hulka Iisraeli vehklejale Nickol Talile 14:15. Zuikova lõppkohaks jäi 45.

Jane-Liis Rautam sai 65. ja Madina Azizova 70. koha. Kokku osales 75 vehklejat.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Poolik info
10 aastat tagasi

Peeter Turnau sai juunioride EMil Jeruusalemmas meesjuunioride epee individuaalturniiril 10. koha.

Alagrupis viis võitu ja ühe kaotuse teeninud Turnau alistas 64 parema hulgas Valgevene esindaja Pavel Dubouski 15:14 ja seejärel Tšehhi vehkleja Ondrej Novotny kindlalt 15:4. Pääsul veerandfinaali tuli Turnaul tunnistada rootslase Mans Anderssoni 15:7 paremust.

Alagrupis neli võitu ja kaks kaotust saanud Märten Mändla, kaotas pääsul 32 parema hulka Novotnyle 14:15 ja sai kokkuvõttes 42. koha.

Mike Tammoja oli 73. ja Martin Jaanus 81. Kokku osales 89 vehklejat