Detailplaneeringu algatamine

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Haapsalu Linnavalitsus algatas 19.02.2014 istungil korraldusega nr 121 Tööstuse tn 21, 23 kruntide detailplaneeringu.

Planeeritav ca 210000 m² suurune ala asub Tööstuse tänava ja raudteetammi vahel. Vastavalt linna üldplaneeringule kavandatakse jagada linna munitsipaalomandis olev krunt Tööstuse 21 tootmismaa ja üldkasutatava maa krundiks. Tootmismaakrundile määratakse ehitusõigus ja hoonestustingimused. Planeeringuga kavandatakse AS Haapsalu Veevärgile kuuluva krundi Tööstuse tn 23 jagamist, nii et sellest arvatakse välja krunti läbiv Tööstuse tänava lõik.

Planeeringu koostamise käigus ei ole teada, millist konkreetset tegevust krundil tulevikus kavandatakse. Planeeringuga määratakse ära, milliseid mõjusid krundil kavandatava tootmisega ei tohi kaasneda. Ehitusprojekti koostamisel on nõutav keskkonnamõjustrateegilise hindamise vajalikkuse kaalumine. Vajadusel tuleb läbi viia keskkonnamõju strateegiline hindamine. Käesoleva planeeringu koostamise ajal ei kaaluta keskkonna mõju strateegilist hindamist.

Planeeringu algatamise ettepaneku tegi Haapsalu linn.

Haapsalu Linnavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments