Soo tn ja Vahtra kinnistu vahelise maa–ala detailplaneeringu kehtestamine

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Risti vallavalitsus kehtestas 11. detsembri istungil korraldusega nr 132 Soo tn ja Vahtra kinnistu vahelise maa–ala detailplaneeringu. Planeering valmis koostöös Maa–ametiga ja ei muuda kehtivat valla üldplaneeringut.

Käesolev detailplaneering rakendub vastavalt Eesti Vabariigi seadustele ja õigusaktidele ning on pärast kehtestamist aluseks ehitustegevusele planeeringualal.

Planeering hõlmab Risti alevikus riigi reservmaid piiriettepanekutega AT 0410080037, AT 0409270015, AT 0604050006 ja Ülepumpla ning Vahtra puhasti krunti. Detailplaneeringu käigus on planeeritud 7 ehitusõigusega elamumaa krunti, 3 ehitusõiguseta elamumaa krunti, mis Maa–ameti seisukohalt on sobivad liitmiseks naaberkinnistutega, 1 ehitusõigusega ärimaa krunt, 6 transpordimaa krunti, 2 jäätmehoidla maa krunti, 1 tootmismaa krunt.

Detailplaneeringu avalikustamise ajal ei saabunud ühtegi planeeringu põhilahenduse muutmise ettepanekut.

Lisainfo detailplaneeringu kohta on kättesaadav Risti kodulehel.

Risti vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments