Läänemaa JK valis aasta parimaks jalgpalluriks Mark Kolosovi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Mark Kolosov. Foto: Silver Hinno
Mark Kolosov. Foto: Silver Hinno

Kolmandat aastat järjest valisid Läänemaa jalgpalliklubi mängijad üksteise seast välja kolm parimat mängijat ning oodatult valiti tänavuse hooaja parimaks ründaja Mark Kolosov. Paremuselt teiseks valiti poolkaitsja Aare Avila ning kolmandaks äärepoolkaitsja Vladislav Šikirjavõi.

22-aastane Kolosov pidi pärast edukat esimest hooaega Haapsalus siirduma esiliigasse, kuid juhuste kokkulangemise tõttu naasis enne poole hooaja möödumist Läänemaa jalgpalliklubisse, kus lõi 14 mänguga 31 väravat ja andis 5 resultatiivset väravasöötu. Kokku on Kolosov löönud Läänemaa jalgpalliklubi eest 88 väravat, mis on peaaegu 34% kõigist väravates, mis Läänemaa jalgpalliklubi on vastaste võrku löönud.

Tulevasel hooajal on Läänemaa jalgpalliklubis toimumas suuremad muudatused koosseisus, paljud vanad mängijad lahkuvad ning peale tuleb hulk noormängijaid. Kas Kolosovi järgmisel hooajal Haapsalu linnastaadioni murul näeb, on veel lahtine.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments