Metsküla Kallapa detailplaneeringu avaliku väljapaneku ja avaliku arutelu tulemused

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

26.08.2013–8.09.2013 toimunud Lihula valla Metsküla Kallapa kinnistu (katastritunnus 41101:001:1061) detailplaneeringu avaliku väljapaneku ajal esitati üks kirjalik ettepanek Kägikõrtsi tee rekonstreerimise tingimuste täpsustamiseks, mille kohaselt tuleks säilitada mõlemal pool teeäärset kraavi (teest idas) kasvavad puud ja põõsad. Lihula Vallavalitsus oli seisukohal, et vastavalt esitatud ettepanekule tuleb planeeringut täiendada. Detailplaneeringu avaliku väljapaneku tulemuste avalik arutelu toimus 11. oktoobril, mille käigus lepiti kokku Metsküla Kallapa kinnistu detailplaneeringu seletuskirja täiendamine vastavalt avalikul väljapanekul esitatud ettepanekule.

Metsküla Kallapa planeeringu eesmärgiks on Kallapa maaüksuse hoonestusala ehitusõiguse, liiklus– ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja –rajatiste asukoha ning keskkonnakaitse alaste abinõude kindlaks määramine seoses robotlüpsilauda, lägahoidla, biogaasi tootmisseadmete ja puurkaevu ehitamise. Planeeritav ala asub Matsalu rahvuspargi piiranguvööndis ning sellel paiknevad Kallapa talu tootmis– ja eluhooned.

Lihula Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments