Juhtkiri: Betoonilt inimestele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Reformierakonna esmaspäeval välja käidud valimislubadustest torkab kõige rohkem silma plaan tõsta linna allasutuste töötajate palka vähemalt 25%. Kindlalt täidetava lubadusena paistab silma tasuta koolitoit, sest see on enam–vähem kõigi Haapsalu nimekirjade tööplaanis.

On küll ka uhkeid ehitisi, nagu tennisehall ja loomekeskus, aga programm paistab kinnitavat Reformierakonna linnapeakandidaadi Urmas Suklese juttu Haapsalu sotsiaalmajas linnapeakandidaatide debatil — kuigi erakonna peakontoris tal selle eest pead ei silitatud, on nemad otsustanud Haapsalus viia rõhu betoonilt inimestele.

Alles paar valimistsüklit tagasi oleks sellist inimesekesksust nimetatud roosaks populismiks ja läbinähtavaks katseks valijate hääli osta.

Nüüd ei ole Reformierakonna platvorm mingi erand, umbes sama inimesekesksed on Haapsalus ka konkurendid. Seega peaks valimiskasti juures mõtlema rohkem sellele, kelle plaanid on realistlikud ja kas kandideerijaist on plaanide elluviijaid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
server rack cabinet
10 aastat tagasi

Im obliged for the blog post.Really thank you! Fantastic.

make money online
10 aastat tagasi

Muchos Gracias for your blog.Really looking forward to read more. Cool.

ENSV
10 aastat tagasi