0

Sirp vaeb Matsalu festivali

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Mathura annab kultuurilehes ülevaate seekordsest Matsalu loodusfilmifestivalist.

„Filmivaliku kohta võib öelda, et seekordne oli eelmise, rohkete pärlitega tähitud aasta järel taas üks „tavalisem”, vähesema poleemilisusega, kus peamise tooni andis teletoodang. Erilist Zeitgeist’i valikust vastu ei kajanud või kui, siis seisneb see loodusfilmi jätkuvas taandumises kõrgekvaliteediliseks, ent etteaimatavaks meelelahutuseks,” kirjuta ta.

Nii peaauhinna võitja Oliver Göetzli film „Džungliraamatu karu” kui ka „Looduse” kategooria parim Rita ja Michael Schlambergeri „Euroopa Amazonas” on loo autori arvates voorustele vaatamata üleprodutseeritud, liiga paigas filmid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz