Vormsi mees sai meres kadunuks jäänud abielusõrmuse tagasi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Vormsi ajaleht kirjutab Borrby küla mehe Jaaguga juhtunud loost, kuidas merre jäänud abielusõrmus mõni kuu hiljem omanikuni tagasi jõudis.

Kas jaanuaris või veebruaris libises Jaagul merel võrku lastes sõrmus sõrmest ja vajus jääsupi sisse. Suur oli üllatus, kui merre kadunud sõrmus leidis suvel omaniku üles – tänu perekond Varblasele ja eelkõige selle pere lastele, kes rannas mängides liiva seest kuldse sõrmuse leidsid.

Sõrmusele omanikku otsides levitas ema Kaia uudist Facebookis. Sealtkaudu jälgi leidmata otsisid nad sõrmusele graveeritud nime ja kuupäeva järgi abiellujate andmeid perekonnaseisuametist ja jõudsidki nõnda sõrmuse omanikuni.

Jaak Matsi tänab Vormsi lehe kaudu Kaiat, Antsu ja eriti Elisabeti, kes ei pidanud paljuks kulutada tema leidmiseks aega ja vaeva. Sõrmusel on omaniku jaoks alati olnud suur emotsionaalne väärtus, kuid pärast seda lugu on see veelgi suurem.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments