Novosjolov: Vehklemishall Haapsallu on väga hea mõte

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja vastne kahekordne epee maailmameister Nikolai Novosjolov rääkisid täna linna plaanist ehitada Haapsallu maailmatasemel vehklemishall, mis looks senisest paremad võimalused vehklejate järelkasvuks.

Novosjolovit õnnitlenud Suklese sõnul arvas medalivõitja, et tegu on ääretult hea mõttega.

„Lähiajalugu on näidanud, et Haapsalust sirguvad tänu tublidele treeneritele suurepärased vehklejad. Õiged tingimused aitaks vehklejaid viia eesmärkideni kiiremini,“ lisas Sukles.

Haapsalust on sirgunud Euroopa naiskondlik epeemeister Kristina Kuusk ja Eesti võistkondlik meister Sten Priinits, mõlemad võistlevad praegu Budapesti MMil. Samuti kuuluvad Haapsalu klubisse En Garde juunioride MMi pronks Katrina Lehis ja U-23 vanuseklassi EMi hõbe Nelli Paju.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments