Novosjolov ja Priinits pääsesid MMil põhiturniirile

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Budapestis jätkuvatel vehklemise maailmameistrivõistlustel jõudsid meeste epee individuaalturniiril põhitabelisse nii Nikolai Novosjolov kui ka Sten Priinits, teatas vehklemisliit.

Novosjolov tänu kõrgele reitingule maailma edetabelis (5.) eelringides vehklema ei pidanud. Tema vastaseks 8. augustil peetaval põhiturniiril on Tšiili vehkleja Rolf Nickel. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 10.30 rohelisel rajal.

Sten Priinits sai eilsel kvalifikatsiooniturniiril alagrupis kõik võidud ja sai sellega põhitabelisse 25. asetuse. Priinitsa vastaseks põhiturniiri avaringis on Lõuna-Korea vehkleja Sang Min Kim. Kohtumine algab Eesti aja järgi kell 10.10 neljandal rajal.

Jüri Salm teenis alagrupis neli võitu ja kaks kaotust. Play off’i avaringis alistas ta Iraani vehkleja Mohammad Esmaeili 15:8, kuid kaotas siis pääsul 64 hulka ukrainlasele Anatoliy Hereyle 6:15.

Sven Järve piirdus alagrupiturniiriga, kogudes alagrupis ühe võidu ja neli kaotust.

Naistest pääsesid 64 parema hulka kõik neli osalevat eestlannat: Irina Embrich, Erika Kirpu, Julia Beljajeva ja läänlane Kristina Kuusk. Naiste epee põhiturniir peetakse samuti neljapäeval, 8. augustil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments