Rannajalgpallur Priit Mäeorg mängib koondisega Tahiti vastu

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Priit Mäeorg pärast trenni Copacabana rannas. Foto: erakogu

Läänemaalt Kõmsilt pärit neljakordne Eesti meister Priit Mäeorg on taas arvatud Eesti rannajalgpallikoondisse.

Pärnus 4. juulil toimuvaks sõpruskohtumiseks Tahiti vastu kutsus koondise peatreener Kert Haavistu kaks viimast talve Brasiilias treeninud meie mehe rahvusmeeskonda.

Sõprusmäng on viimaseks lihviks 19.–21 juulil Haagis toimuvaks Eurocupi turniiriks, kus B-tugevusgrupis on Eesti vastasteks loosi tahtel Norra, Kreeka ja Bulgaaria.

Tahiti näol on tegemist väga tugeva meeskonnaga, kelle treenerit Angelo Schirinzi peetakse maailma kolme parema rannatreeneri hulka.

“Praegu on Tahiti koondis Euroopas ringreisil ja nii avaneski võimalus Eestil tugeva koondisega mõõtu võtta. Tegelikult peetakse Tahitiga kaks mängu – ametliku mängupäeva eel kolmapäeval mängitakse tavalisest pikem mäng, et saaks poistest parema ülevaate,” sõnas koondise kapten Rando Rand.

Priit Mäeorg on samuti kohtumiseks valmis. “Peale Brasiiliat tulekut olin angiinis, mis röövis jõu. Kuid võhm on nüüd taas tagasi. Jaaniajal veidi puhkasin, tegin vanaisa juures heina ja käisin jooksmas, arvan, et olen valmis. Hollandisse sõitvasse koondisse valitakse just Tahiti mängude põhjal ainult kümme meest, loodan näidata head mängu ja pääseda Haagi koondisse. Kui koondisel Haagis hästi läheb, saab Eesti õiguse augustis osaleda Hispaanias Eurocupi A- ja B-tugevusgrupi üleminekuturniiril.”

Hea on tõdeda seda, et kõigis kolmes Eesti jalgpalli A-koondises on sellel aastal ka läänlased.

Naiste A-koondises teeb augustis Balti turniiril Leedus järgmise etteaste Haapsalu koolitüdruk, Tallinna Levadia jalgpallur Anett Vilipuu.

Meeste A-koondises pidas juuni alguses kaks kohtumist Haapsalust pärit Tallinna Levadia jalgpallur Rimo Hunt.

Nüüd siis valmistub Eesti rannajalgpallikoondises juba teist aastat mängiv Hanila vallast, Kõmsilt pärit Priit Mäeorg Eurocupi turniiriks.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments