0

Rohuküla lähedal sõitis jaht madalikule

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eile, 27. juunil kell 14.37 teatati Tallinna merevalvekeskusele ja kell 14.38 häirekeskuse Lääne keskusele, et Rohuküla sadama lähistel, 2,5 miili ida suunas on madalikul jaht pardal kolme inimesega, kelle elud ohus ei ole.

Sündmuskohale siirdusid Kärdla ja Haapsalu kordoni toimkond. Kell 15.18 tõmmati jaht madalikult lahti. Jahil puudusid välised vigastused ja alus suundus Haapsalu sadamasse.

Jahi kapteni hinnangu kohaselt sõideti madalikule navigatsioonivea tõttu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz