Läänemaa jalgpallur sai kutse Eesti koondisse

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalust pärit Rimo Hunt on esimene läänlane, kes taasiseseisvunud Eestis meeste jalgpallikoondisse kutsuti.

Peatreener Tarmo Rüütli vahetas Eesti rahvuskoondise nimekirjas juuni alguses peetavateks maavõistlusteks Valgevene, Trinidadi ja Tobago ning Kõrgõzstaniga Henrik Ojamaa Tallinna Levadia 27-aastase ründaja Rimo Hundi omaga, teatas jalgpalliliit.

Hundi koondisekutse on ebatavaline, sest mees on sattunud esimest korda koondisse alles 27-aastasena. Veel üle-eelmisel hooajal mängis ta esiliigas ning mõni aasta enne seda oli kunagi Haapsalus jalgpallimängimist alustanud Hunt üldse pallimänguga lõpuarve teinud ja pühendunud õpingutele Tartu ülikoolis.

Eelmisel kuul valiti Levadia ründaja Hunt esimest korda meistriliiga parimaks mängijaks. Kutse koondisse oli Hundile ikkagi üllatus — veel möödunud nädalal Eesti jalgpalliliidule antud intervjuus ei pidanud ta koondisekutset kuigi tõenäoliseks. „Poolhuumoriga oleme sel teemal rääkinud, reaalsetele võimalustele pole mõelnud. Muidugi oleks koondise sinises särgis meeldiv väljakule joosta. Vaadates, et koondises on praegu igasuguses vanuses mehi, siis miks mitte. Vahel võib olla, et keegi on vigastatud ja nad vajavad abi, siis võin mina see mees olla. Täna on sellele võimalusele siiski raske mõelda,” ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
denis kolodin
10 aastat tagasi

vot eta da