Estonian Nature Tours sõlmis keskkonnaministeeriumiga vaba tahte lepingu

Madiken

madiken@le.ee

Lepingu sõlmimiseks külastas Estonian Nature Toursi Lihulas keskkonnaminister Keit Pentus–Rosimannus. Foto: erakogu
Lepingu sõlmimiseks külastas Estonian Nature Toursi Lihulas keskkonnaminister Keit Pentus–Rosimannus. Foto: erakogu

Lihulas asuv loodusturismi ettevõte Estonian Nature Tours sõlmis sel nädalal keskkonnaministeeriumiga vaba tahte lepingu.

Lepingu eesmärk on ühiselt tunnustada keskkonnaväärtusi, vähendada ettevõtete ja organisatsioonide tegevusest tulenevat keskkonnamõju ja ergutada neid pidevale keskkonnategevuse parandamisele, edastas Lääne maavalitsuse avalike suhete juht Maris Saar.

Reisifirma juhatuse liige ja tegevjuht Marika Mann andis ürituse raames lühikese ülevaate firma panusest Eesti loodusturismi arendamisse ja Eesti loodusväärtuste ning looduskaitse eesmärkide tutvustamisse mujal maailmas.

Estonian Nature Tours saab pühapäeval kümneaastaseks.

Firma arendamine ja turunduse jaoks raha leidmine ei ole olnud küll kerge ettevõtmine, kuid täna saab firma juht Mann öelda, et ettevõte on üles ehitatud ning areneb üha kiirema tempoga edasi, edastas Saar. Sel aastal loodetakse ka pisut kasumit teenida.

Estonian Nature Tours tegeleb imetajate ja lindude vaatlusega ning teiste elusloodusele suunatud puhkuste korraldamisega.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Marget Vatku
10 aastat tagasi

Marika Mann on Läänemaa üks tugevamiad ettevõtjaid. Tema tugevus seisneb selles, et ta näeb natuke kaugemale kui oma nina ette ning erinevalt EAS-st tunneb potensiaalseid sihtturge paremini. Kõigele muule eelnevale annab ta tööd ja leiba ka linnuvaatlemisega kaasnevatele teenusepakkujatele nagu toitlustus ja majutus. Aitäh, Marika!

kasum
10 aastat tagasi

Pole mingeid muid eesmärke kui ainult raha teenimine.
Kogu halearmas tutvustamise jutt on klientidele suunatud müügitegevus, ei muud. Tore kui leidub riik kes selle eest plekib.