0

Kolledž kannab üle linnavolikogu istungid

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Haapsalu linnavolikogu tänane istung on netist paremini jälgitav, sest varasema ühe statiivil seisva kaamera ja ühe mikrofoni asemel on kohal Haapsalu kolledži kolmeliikmeline võttegrupp.

Volikogu istungit võtavad üles kaks kaamerat, neist üks liikuv, ja kaks mikrofoni, selgitas režissöörina tegutsenud kolledži õppejõud Indrek Viiret. Ka teised tegelased olid eile kolledži õppejõud, sest õppureil oli täna tähtis loeng, selgitas Viiret.

Viireti sõnul läheb kolledži tehtud ülekanne maksma niisama palju kui varasem ülekanne.

Viiret ei osanud öelda, kas ülekanded saavad olema ka järelvaadatavad.

Kolledži tudengitel on arvestatav  kogemus otseülekannete tegemisel. Alles kolmapäeval tegid nad 7,5 tundi kestva ülekande õpilasfirmade lõppvõistluselt Haapsalu kultuurikeskuses. Ülekanne käis kolmest ruumist: teatrisaalist, rõdusaalist ja fuajeest. Käigus oli viis kaamerat, kohapeal tehti otseintervjuusid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz