Maavalitsus sai uue avalike suhete juhi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Maris Saar. Foto: erakogu

 

Maris Saar. Foto: erakogu
Maris Saar. Foto: erakogu

Tänasest töötab Lääne maavalitsuses avalike suhete peaspetsialistina Maris Saar.

„Esialgu elan sisse,” ütles Saar esimesel tööpäeval.

Haapsalust pärit Maris Saar lõpetas mullu Tartu ülikoolis kirjanduse ja kultuuriteaduste bakalaureuseõppe etnoloogia ja suhtekorralduse erialal.

Ta on Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi vilistlane.

Lääne maavanem Innar Mäesalu ütles, et valikul osutus kaalukaks kandidaadi haridus, senine töökogemus ja Haapsalu päritolu.

„Õnnestus Haapsalusse noor inimene tagasi tuua,” sõnas Mäesalu.

Maris Saar oli tänavu seotud Eesti Rahvusringhäälingus Eesti Laulu projekti kommunikatsiooniga. Lisaks on ta teinud kaastööd ajakirjadele ja õpilaslehtedele.

Enda kohta ütles Saar, et Eesti laulu projektitöö rahvusringhäälingus lõppes ja ta otsis erialast tööd: „Et ma leidsin selle just Haapsalus, on eriti tore. Ma ei ole suurlinna inimene.”

Saare sõnul tuleks Haapsalu noori rohkem kodukohta tagasi, kui nad leiaksid tööd.

Seni täitis maavalitsuses avalike suhetega seotud ülesandeid Kristi Erkmann, kes jätkab tööd maavalitsuse kultuurinõunikuna ja Europe Direct teabekeskuse Läänemaa koordinaatorina.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
huviline
10 aastat tagasi

mida teeb avalike suhete juht …..lihtsalt huvitab

arvaja
10 aastat tagasi

mine või kadedusest lõhki

minge puu otsa
10 aastat tagasi

ja kogemusi on muidugi mäesalu arvates muidugi kõvasti nii et murra jalad ;)))) aga eks iga üks oskab enda seisukohast ju asju hinnata.

Albert
10 aastat tagasi

Kolme aastaga jõuab päris palju 🙂

laiapõhjaline
10 aastat tagasi

…lõpetas mullu Tartu ülikoolis kirjanduse ja kultuuriteaduste bakalaureuseõppe etnoloogia ja suhtekorralduse erialal… oh jah, saa sa siis aru, mida inimene tegelikult õppis 🙂