Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi tõi Paidest esi- ja kolmanda koha

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Aprilli esimesel nädalavahetusel peeti Paides suur jalgpallifestival – Eestimaa südamesse sõitsid kokku noorte võistkonnad üle Eesti. Lõuna-Läänemaa 2003–2005 sündinud poisid said turniiril kolmanda ja nooremad jalgpallurid esikoha.

Tegemist oli Viktor Metsa jalgpallikooli juubeliturniiridega kahele vanusegrupile. Hommikul alustasid vanemad poisid sünniaastaga 2001–2002, pärast lõunat panid oma oskused proovile pisikesed, 2003–2005 aastal sündinud poisid.

Paides tegutsevas Viktor Metsa jalgpallikoolis mängib 150 tüdrukut-poissi. Omanik Viktor Mets on tunnustatud ja tuntud treener, kelle käe alt on kasvanud palju Eesti koondislasi ja kelle õpilased juhendavad praegu nii esiliiga kui ka meistriliiga klubisid. Sellisele turniirile võistluskutse saamine on ühele väikesele maaklubile suur au.

Meie klubi noored vutilapsed õigustasid oma mängima kutsumist igati. Tegemist oli ju ikkagi aasta esimese õuemänguga, saalist õue tulek vajab harjumist ja kuigi vastasvõistkonnad on juba kuu aega õues kunstmurul harjutanud, saab meie poisse ainult kiita.

Vanemad poisid, kes mängisid sisuliselt terve turniiri kõik mängud ilma vahetusteta, sest poisse selles vanusegrupis meil lihtsalt napib, läksid iga mänguga järjest paremaks. Lõpuks võideti kolmanda koha mängus Vändra JK Vaprus Reno Marki väravatest 2:1 ja saavutati tugeval turniiril, kus esikoha saavutas Jõgeva JK Noorus 96, tubli kolmas koht.

Meie klubi esindasid: Juhan Johannes Raudsik, Kevin Reidar Bachaus, Rocco Mõtt, Reno Mark, Rivo Oosim, Kauri Filippov, Kaaro Saatmäe, Virgo Vallik. Võistkonna parimaks tunnistati Reno Mark.

Noorema vanusegrupi poisid näitasid aga linnaklubidele tõsiselt koha kätte. Paide VMJK võideti 4:2, viik Vändra JK Vaprusega tehti 1:1 ja Tartu JK Helios võideti 2:0. Seega Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubile tugevalt kevadturniirilt esikoht.

Võistkonnas mängisid: Siim Urb, Markus Sõber, Sander Sõber, Robin Mõtt, Henry Põld, Randy Põld, Marten Põld, Virgo Vallik, Kauri Filippov, Mario Reks, Andero Polberg.

Tegelikult oli meie klubil Paides tegemist väga vajaliku kevadise jalgpallilaagriga, kus treenisime kaks päeva väga heal kunstmuruväljakul ja samas ka võistlesime.

Suur tänu kõigile, kes laager-turniirile õla alla panid.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments