0

Läänemaa võrkpalliliiga põhiturniiri võitis Kullamaa

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

2012. aasta maakonna võrkpallimeister on Kullamaa võistkond. Foto Andra Kerge
2012. aasta maakonna võrkpallimeister on Kullamaa võistkond. Foto Andra Kerge

Ehkki Läänemaa võrkpalliliiga põhiturniiril jääb veel pidada Kaitseliidu ja Kullamaa vaheline mäng, on selgunud paremusjärjestus.

Sõltumata viimase kohtumise tulemusest on üheksa meeskonna osavõtul peetud põhiturniiri on ülekaalukalt võitnud Kullamaa, kellel on koos 21 punkti, geimide suhe 21:3.

Järgnevad Lihula 18 (20:8), Palivere SK I 18 (18:9), Palivere SK II 15 (16:12), Oru SC/Lääne Teed 13 (16:14), Noarootsi 10 (13:17), Ridala Välk 6 (9:19), Oru SC noored 3 (9:23) ja Kaitseliit 1 (4:21) punktiga.
3:0 või 3:1 võit viimases mängus Kullamaa üle tõstaks Kaitseliidu kohta ühe tabelirea võrra.

Läänemaa võrkpalliliigas osalevad “Läänemaa kodakondsust” omavad (siin elavad, töötavad või Läänemaalt pärit), mängijad. Liidetud on varasemalt eraldi tegutsenud võrrkpalliliigad – Läänemaa meistrivõistlused ja Läänemaa rahvaliiga. Punkte jagatakse liigas nn Itaalia süsteemis – võit annab kas 3 (3:0 või 3:2) või 2 (3:2) punkti, kaotus 1 (2:3) või 0 (1:3, 0:3) punkti.

Läänemaa võrkpalliliiga jätkub play-off mängudega. Põhiturniiri esimene ja teine, Kullamaa ja Lihula pääsevad otse meistrivõistluste poolfinaali. Meistrivõistluste veerandfinaalis kohtuvad Palivere SK I / Noarootsi ja Oru SC / Lääne Teed. Lisaks selgitatakse ka Läänemaa rahvaliiga paremusjärjestus. Rahvaliiga poolfinaalis on kindlustanud endale koha Ridala Välk. Teise saab poolfinaali paari Oru noored / Kaitseliit võitja. Läänemaa valitsev võrkpallimeister on Kullamaa ja mullu krooniti Läänemaa rahvaliiga võitjaks Risti meeskond.

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz