Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 85 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 37 varavastast kuritegu, neist 31 vargust (5 eluruumidest, 2 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine.

Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 9 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 342 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 12 välismaalast, tuvastati 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 1 isik).

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
23. veebruaril kella 21.20 paiku tangiti Pärnus Riia maanteel teenindusjaamas sõidukisse kütust ja lahkuti selle eest tasumata. Kahju on 65 eurot.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 1.–4. märts tungiti Kehtna alevikus Staadioni tänaval ettevõtte ruumidesse ja varastati elektrimootor. Kahju on 600 eurot.

Saaremaa

Omavoliline sissetung
Ööl vastu 5. märtsi tungiti Kuressaares Tehnika tänaval korterisse ja löödi 56-aastast meest.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
5. märtsil kella 18.15 paiku teatati politseile, et Ehitajate tee korteris tungiti kallale 24-aastasele mehele. Politseipatrull toimetas kaks meest jaoskonda kainenema.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargused
Ööl vastu 5. märtsi varastati Puurmani vallas Tammiku külas veoki kahest paagist 150 l kütust. Kahju on 1010 eurot.

4. märtsil teatati, et viimase kahe nädala jooksul on Jõgeval Põllu tänaval sisse murtud elumajja ning seal ka lõhutud. Varastati alkohoolseid jooke ja lõhuti LG televiisor. Kahju on 640 eurot.

Tartumaa

Vargus
Ajavahemikul 28. veebruar kuni 3. märts murti Tartus Anne tänaval sisse korterisse ning varastati alkohoolseid jooke, parfüüme ja talvesaapad. Kahju on 240 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimine
5. märtsil kella 1 paiku ähvardas seni tundmatu mees noaga Narvas Kreenholmi tänaval 42-aastast naist ja röövis temalt rahakoti, milles oli 100 eurot ning dokumendid. Kahju on 335 eurot.

Vargused
5. märtsil öösel avastati, et Narvas garaažiühistu Narva Gorizont territooriumil on vargad käinud ja ära viinud ligikaudu 50 meetrit elektrikaablit. Kahju on 150 eurot.

5. märtsil päeval rebisid kaks seni tundmatut isikut Jõhvis Rakvere tänaval 75-aastase naise käest koti, millest võtsid rahakoti koos raha ja dokumentidega. Esialgne kahju on 450 eurot.

5. märtsil varastati Kiviõlis Viru tänaval kortermaja trepikojast lööktrell väärtusega 400 eurot.

Piiriinfo
5. märtsi õhtul märkas Narva-Jõesuu juhtimispunkti ametnik, et üle Narva jõe liigub naaberriigist Eestisse tundmatu objekt. Mõnikümmend minutit hiljem pidasid piirivalvurid kinni kalipsos ja lestadega piiriületaja. Piiriületajaks osutus 28-aastane mees, kes on Narva kriminaaltalituse poolt eelnevalt tagaotsitavaks kuulutatud. Mehe suhtes algatati kriminaalmenetlus paragrahvi alusel, mis käsitleb Eesti Vabariigi riigipiiri ja ajutise kontrolljoone ebaseaduslikku ületamist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments