Kaitseväe juhataja külastas Lääne malevat

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Kaitseväe juhataja brigaadikindral Riho Terras külastas täna hommikupoolikul Kaitseliidu Lääne malevat, kohtus Haapsalu linnapea ja Lääne maavanemaga ning andis intervjuu Lääne Elule.

Maleva staabis toimunud rohkem tunniajalisel kohtumisel kaitseliitlastega tutvustas Terras kaitseväe uut arengukava aastaiks 2013–2022, mis paneb suured ülesanded ka kaitseliitlastele.

„Lootsin näha hästi toimivat, maakonna ja linnaga koos töötavat malevat ja ma nägin seda,” vastas Terras Lääne Elu küsimusele, milliste ootustega ta Haapsallu tuli.  „Teadsin seda ka enne, aga täna veendusin selles ise.”

Terrase sõnul on ka Eesti teistes malevais koostöö kohaliku võimuga hea. Brigaadikindral lisas naerdes, et „kui Lääne maavanem ja Haapsalu linnapea veel ka Kaitseliitu astuksid, võiks seda lausa eeskujulikuks pidada”.

Fotod: Kristel Maasikmets

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments