0

Kaitseväe juhataja külastas Lääne malevat

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Kaitseväe juhataja brigaadikindral Riho Terras külastas täna hommikupoolikul Kaitseliidu Lääne malevat, kohtus Haapsalu linnapea ja Lääne maavanemaga ning andis intervjuu Lääne Elule.

Maleva staabis toimunud rohkem tunniajalisel kohtumisel kaitseliitlastega tutvustas Terras kaitseväe uut arengukava aastaiks 2013–2022, mis paneb suured ülesanded ka kaitseliitlastele.

„Lootsin näha hästi toimivat, maakonna ja linnaga koos töötavat malevat ja ma nägin seda,” vastas Terras Lääne Elu küsimusele, milliste ootustega ta Haapsallu tuli.  „Teadsin seda ka enne, aga täna veendusin selles ise.”

Terrase sõnul on ka Eesti teistes malevais koostöö kohaliku võimuga hea. Brigaadikindral lisas naerdes, et „kui Lääne maavanem ja Haapsalu linnapea veel ka Kaitseliitu astuksid, võiks seda lausa eeskujulikuks pidada”.

Fotod: Kristel Maasikmets

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz