Olümpiakomitee peasekretäriks sai Siim Sukles

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eesti Olümpiakomitee (EOK) täitevkomitee kinnitas tänasel koosolekul ühehäälselt uueks EOK peasekretäriks Siim Suklese, teatas BNS.

EOK presidendi Neinar Seli sõnul oli konkursil mitmeid väga tugevaid juhtimise taustaga kandidaate. Konkursi käigus otsustas peasekretäri valimise komisjon teha ettepaneku kandideerida ka endisele kultuuriministeeriumi kantslerile Siim Suklesele.

“Siim Suklese kogemus suurte organisatsioonide juhtimisel ja teadmised Eesti spordimaastikust on ühed põhjalikumad. Eesti sport vajab uut hingamist, tööd on väga palju ja sellega tuleb kohe peale hakata, milleks ta on ka valmis,” ütles Seli.

“Kui esmaspäeval selle ettepanekuga minu poole pöörduti, siis võtsin paar päeva mõtlemisaega,” kommenteeris Sukles. “Neljapäevaks otsustasin, et saan oma teadmiste ja kogemustega kaasa aidata Eesti spordiliikumise arendamisele. Oma kogemusest tean, et Eesti sport ja Eesti Olümpiakomitee on üks paremini toimiv vabakond.”

Eelmine EOK peasekretär Toomas Tõnise lahkub ametist seoses EOK asepresidendiks määramisega.

Haapsalust pärit Sukles töötas aasta lõpuni kultuuriministeeriumi kantslerina. Kultuuriministeeriumis töötas ta 2001. aastast, algul asekantslerina ja aastast 2002 kantslerina. Sukles on mitme kultuuri- ja spordiasutuse nõukogu liige.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
tohe
11 aastat tagasi

Kaks ..oravat puu otsas ,kaks ..oravat puu all.Mida siin ikka kommenteerida.