1

Politsei: Vältige võimalusel autoga liiklemist

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro annab teada, et tänaste ilmaolude tõttu on viimastel tundidel juhtunud väga palju liiklusõnnetusi. “Viimase kahe tunni jooksul on politseile teada antud 16 liiklusõnnetusest Tallinnas, õnneks ei ole ükski inimene neis viga saanud,” teatab Kahro.

Politsei soovitab olla täna liikluses äärmiselt tähelepanelik. “Autodega, millel on all suverehvid, ei tasu täna kindlasti liigelda. “Soovitame ka algajatel juhtidel ja neil, kes ei tunne end liikluses väga kindlalt, autoga sõitmist vältida ning liigelda jala või ühistranspordiga. Soovitame varuda liigeldes aega ja kannatust. Hoidke pikivahet, võtke sõidukiirus maha, arvestage kurvide läbimisel sellega, et tee on libe,” kõlab politsei soovitus.

Täna öösel sadas esimene lumekord maha ka Haapsalus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
abe
abe

jaa jaa ainult lossiplati klounidel on silmad ja kõrvad.ülejäänud liiguvad ju silmaklappidega.

wpDiscuz