Läänemaa kabetajad Uno Lintsi mälestusvõistlustel

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

20. oktoobril toimunud Uno Lintsi III mälestusvõistlused 64ruudulises kabes jäävad meelde naismängijate eduga täiskasvanute turniiril ja tüdrukute eduga noorteturniiril.

Hästi mängis Järvamaa esindaja Piret Viirma, kes võitis möödunud aasta võitjat, rahvusvahelist meistrit Raivo Risti. Parim läänlane oli Uudo Ojabstein, kes saavutas 7. koha.

Noorteturniiril mängis 18 kabetajat, seega võib öelda, et mälestusturniir on täitnud kabemängu propageerimise ülesande noorte hulgas.

Noorteturniiril mängisid edukalt Nõmme esindaja Karmen Vagula. Tubli teise koha saavutas läänlane Ketlin Õunap (üldarvestuse kolmas). Noormeeste saavutas 1. koha Kaspar Padar Lasnamäelt. Dan Taidla Läänemaalt saavutas noormeeste arvestuses 2. koha ja üldarvestuses 6. koha. Noormeeste kolmas ja üldarvestuse kaheksas oli läänlane Anti Antikainen.

Kalev Randlaine

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments