0

Kodakondsus- ja migratsioonibüroo teeb väljasõidu Lihula ja Hanila valda

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo Haapsalu teenindus käib oktoobrikuus dokumenditaotlusi vastu võtmas Lihula ja Hanila vallas ning on avatud iga kuu teisel laupäeval kuni aasta lõpuni, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

22. oktoobril ollakse Lihulas, kus võetakse dokumenditaotlusi vastu Lihula vallamajas konstaablipunktis orienteerivalt kella 9st 11ni.

29. oktoobril teenindatakse inimesi Hanila vallas Kõmsi rahvamajas orienteerivalt 9.30st 11.30ni.

Rohkem infot saavad huvilised Lihula vallas vallasekretärilt ja Hanila vallas lisaks sotsiaaltöötajale ka kodulehelt, kust saab ka suuniseid eelregistreerimiseks.

Lääne prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo on oma haldusala territooriumil taolisi teeninduste väljasõite vallakeskustesse teinud tänavu veebruarist ning saanud inimestelt positiivse vastukaja.

Politsei soovitab kõigil üle vaadata oma ID-kaardi kehtivusaeg.

Haapsalu teenindusel on hea uudis ka neile, kel argipäevadel ametiasutusse pääseda keeruline – teenindus avatud ka laupäeval, 13. oktoobril kell 10–14, samuti järgnevate kuude teisel laupäeval aasta lõpuni.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz