Täna alustab tööd Läänemaa õpilasmalev

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Õpilasmalevlased 2008. aastal toimunud Marimetsa õpilasmalevast, mida toona korraldasid Kullamaa, Risti, Martna ja Taebla vallad. Foto: erakogu
Õpilasmalevlased 2008. aastal toimunud Marimetsa õpilasmalevast, mida toona korraldasid Kullamaa, Risti, Martna ja Taebla vallad. Foto: erakogu

Täna, 2. juulil kell 10 alustab tööd Läänemaa õpilasmalev. Korraldajate teatel toimub ülemaakondlik õpilasmalev Läänemaal esimest korda.

Kaks nädalat kestvas õpilasmalevas on kokku 45 13–17aastast noort üle maakonna, kes jagunevad kahte rühma.

Kasari rühmas on 23 noort, nemad löövad käed külge Lihula ja Hanila valla kalmistute heakorratöödel. Rühm elab Kasari põhikoolis.

Uuskalda rühmas on 22 noort, nemad teevad heakorratöid Koluvere lossis, Paliveres Kestvuspuidus, Martna vallas, Uuskalda spordi- ja puhkekülas ning Palivere turismi- ja tervisespordikeskuses. Rühm elab Uuskalda spordi- ja puhkekülas.

Õhtuti teevad noored väljasõite Haapsallu, Matsallu ja Paliverre. Puhkepäevadel, 7.–8. juulil sõidetakse ekskursioonile Jõgevamaale, kus külastatakse Elistvere loomaparki ja Endla looduskaitseala.

Õpilasmalevasse registreerimisel täitusid malevakohad ühe tunni jooksul – huvi maleva vastu oli suurem, kui töökohti pakkuda oli. Õpilasmaleva korraldust toetavad Leader meede läbi Kodukant Läänemaa, Eesti Noorsootöö Keskus ja Keskkonnainvesteeringute Keskus. Õpilasmalevat korraldab SA Läänemaa Arenduskeskus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments