Tarmo Kõuts tänas linnavolikogu ja linnapead toetuse eest

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Eesti laskurliidu president, kaitseväe endine juhataja ja endine riigikogu liige Tarmo Kõuts andis täna linnavolikogu istungil volikogule ja linnapea Urmas Suklesele üle tänukirja toetuse eest Haapsalu lasketiiru rajamisel.

„Haapsalu on esimene omavalitsus Eestis, mis on toetanud Eesti laskmist ja aidanud rajada moodsa lasketiiru,” ütles Kõuts volikogus. „Haapsalu lasketiir on Eesti moodsaim ja jääb selleks ka lähiaastail.”

Lasketiiru rajamist Haapsallu rahastasid Haapsalu linnavalitsus  ja Kaitseliidu Lääne malev. Tiir läks maksma 420 000 eurot, sellest 250 000 tuli Kaitseliidult. Haapsalu Spordibaasid võttis 40 000 eurot laenu, et muretseda tiiru moodsad laskeseadeldised.

Kõuts on täna Haapsalus, sest siin peab Eesti laskurliit oma üldkogu.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments