Urmas Sukles: Igaühel tuleb käia oma rada

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu linnapea Urmas Sukles kirjutab Õpetajate Lehes oma valikutest kooliajal.

Raplas, kus Sukles üles kasvas ja koolis käis, oli lauatennis väga populaarne spordiala. Mitmed jõudsid tippu välja, teiste hulgas ka omaaegne koolinoorte koondise esimängijaid, praegune haigekassa juhatuse esimees Hannes Danilov.

Üheksa-aastaselt vahetas Sukles lauatennise korvpalli vastu ja mängis viimast päris edukalt.

Korvpalli mängib Sukles väikestviisi praeguseni. Õpetajate Lehes kirjutab ta, et mäng on õpetanud teda tegema meeskonnatööd, teistega arvestama, aga teisi ka usaldama.

“Samas andis tollane valik mulle ka kindluse, et teen oma sisetunde järgi talitades õigesti,” kirjutab Sukles. “Igaühel tuleb elus oma rada käia, mitte teiste peale lootma jääda. Isegi siis mitte, kui need teised on justkui vaieldamatud autoriteedid või me ei taha neid kurvastada.”

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments