Läänemaa inimestega tuleb kohtuma tervendaja Swamiji Jyothirmayah

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eestit külastav tervendaja Swamiji Jyothirmayah kohtub täna kell 18 huvilistega Uuemõisa mõisas.

Lehekülje www.artofliving.ee teatel on Swamiji Jyothirmayah maailmas tuntud tervendava puudutuse jagajana. Väidetavalt on inimesed kogenud Swamiji käe läbi imelist tervenemist; aitamine on tema kutsumus ning ta teeb seda tasu ootamata.

Swamiji külastab alates 11. juunist mitmeid Eesti linnu, viimasena Haapsalut. Kohtumiste käigus on võimalik kogeda juhendatud meditatsiooni ja esitada küsimusi. Tervendajaga kohtuma on oodatud kõik inimesed olenemata uskumustest, vanusest ja tervislikust seisundist.

Rohkem infot saab siit ja ürituse Facebooki lehelt.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
palat nr 6
10 aastat tagasi

IRL-lased saavad parteipileti ettenäitamisel VIP tsooni