Läänemaa JK oli 5:3 üle FC Haibast

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa jalgpalliklubi alistas 27. mail toimunud Eesti meistrivõistluste IV liiga Lääne tsooni kohtumises FC Haiba seisuga 5:3. Läänemaa JK on tabelis endiselt teisel kohal, jäädes punkti kaugusele liider Maccabist.

Läänemaa asus kohtumist varakult juhtima, kui Sander Kruusi tsenderdusest lõi palli väravasse Aare Avila. Esimese poolaja keskel suudeti eduseis maha mängida ning lasti Haibal mäng viigistada. Vaheajale mindi siiski eduseisus, kui Martin Viilma kinkis oma sööduga Mark Kolosovile kerge värava.

Teisel poolajal mindi juba 3:1 juhtima, kui vahetusest mängu sekkunud Leonid Bragin leidis sööduga üles Aleksandr Molkovi, kes kaitsja üle mängis ning osavalt palli värava tahanurka saatis. Peatselt löödi ka 4:1 värav, kui Kolosov Avila söödust väravavahiga silmitsi olles ei eksinud ning palli väravasse saatis.

Haiba suutis ühe värava tagasi lüüa, kui kohtunik neile penalti määras. Haiba ründaja 11 meetri pealt ei eksinud ning saatis palli kindlalt paremasse alla nurka. Läänemaa aga vastas kohe. Talis Tamme väljalöök oli nii võimas, et pall lendas üle Haiba kaitsjate, Kolosov oli esimesena jaol ja tõstis palli üle Haiba väravavahi.

Mängu viimase värava löömine jäi Haiba mängijatele. Läänlased kaotasid keskväljalt lohakalt palli ning sellest tulenenud kontrarünnakust suutis Haiba mängu lõppseisu vormistada – Läänemaa JK 5 : 3 FC Haiba.

Läänemaa jalgpalliklubi eest mängisid Erik Merilaine, Bert Rotberg, Talis Tamm, Rener Uibopuu, Tarvo Manni, Sander Kruus, Aleksandr Kovtun, Aleksandr Molkov, Aare Avila, Martin Viilma, Mark Kolosov, Leonid Bragin, Žan Vjazemski, Mart Pulst ja Gustav Teder.

Läänemaa JK järgmine kohtumine toimub 2. juunil kell 12 Keilas.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments