Taebla JK ja Lihula JK viigistasid 2:2

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Taebla JK värske mustanahaline täiendus (pildil Taebla JK lipuga) on Ahmed Mowlid Hussein. Foto: erakogu
Taebla JK värske mustanahaline täiendus (pildil Taebla JK lipuga) on Ahmed Mowlid Hussein. Foto: erakogu

Eesti jalgpalli meistrivõistluste IV liiga Lääne tsooni 8. vooru kohtumine Taebla JK ja Lihula JK vahel pühapäeval, 27. mail, mängiti Risti jalgpalliväljakul, mis on sel hooajal koduväljakuks Taebla JK-le.

Lihula asus mängu juhtima, kui tsenderduse järel ei suutnud Taebla mängijad trahvikastis palli ära klaarida. Lihula ründaja Mairo Kanter oli esimesena jaol, toimetades palli viielt meetrilt väravasse.

Taeblal avanes hiljem suurepärane võimalus viigistada, kui keskpoolkaitsja Tarvi Kruuspan saatis ligemale kahekümnelt meetrilt teele kauglöögi, mis paraku tabas põiklatti.

Lihula kaitsja eksis rängalt tagasisööduga ning selle kasutas efektselt ära Ken Sinkevicius, kes lõikas esmalt söödu vahelt ning mängis end seejärel väravavahist mööda ja viigistas mänguseisu.

Lihula asus siiski enne poolaega juhtima, kui Madis Sibula vastu rikuti karistusala lähistel määrusi ning too järgneva karistuslöögi puhtalt üle müüri keerutas.

Taebla viigistas aga kaheldava penalti järel seisu, kui nende võõrleegionär Ahmed Mowlid Hussein realiseeris külmalt penalti. 

Mõlemad võistkonnad on kokkuvõttes viigiga rahul, sest vilepartii oli taas alla igasuguse arvestuse.

Liigatabelis on 12 meeskonna konkurentsis 8 vooru järel 21 punkti kogunud Läänemaa JK teine, Taebla JK (15 p) kolmas ja Lihula JK (7 p) kaheksas.

Reigo Raba

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments